1. Saltar al menu
  2. Saltar al contingut
  3. Saltar al peu

Els Corvinus

"Els Corvinus som la família més noble i  més antiga de la plana i de les valls d'Ègara: és una terra que anomenem “el país d’Ègara” des de fa generacions...  Som tan romans com el més romà dels romans, però ens sentim orgullosos de les nostres arrels: pertanyem al poble iber dels laietans, amic dels romans des de sempre."

Llegeix més...

Pompeu Vila

“Diuen de mi que sóc extravagant i somiador, que em perdo en èpoques passades i en la memòria d’històries i mitologies fruit de la meva imaginació desmesurada. Jo, Pompeu Vila de Montagut, sóc un home estrany, és ben cert, un home obsessionat pels nostres orígens, inquiet i curiós pel món que m’envolta.”

Llegeix més...

Paula

"Sóc Paula, la filla petita d'una família de pagesos de la plana d'Ègara, però en realitat, no sóc tan menuda, doncs ja tinc quinze anys. A casa, no som ni molt rics ni molt pobres, però som més afortunats que la gent que viu a les cabanes i coves de la gran muntanya, com els pares i germans de Crispa, la nostra esclava. Ella té gairebé la meva edat, per això ens agrada compartir alguns secrets."

Llegeix més...

Ireneu

"El bisbe Nundinari de Barcino –parent del meu pare i protector meu- em va enviar a Ègara quan jo era un jove clergue amb la intenció que posés ordre en l’immens territori d’un bisbat que era extremadament difícil d’administrar i dirigir. Ell ja no tenia edat per viatjar constantment per totes les terres del seu domini i combatre el paganisme i l’heretgia en aquelles terres llunyanes que abastaven des de l’interior fins al mar."

Llegeix més...

Nebridi

“He manat cridar a un mestre perquè culmini les obres de la seu episcopal d’Ègara que va iniciar el meu antecessor Irineu. Jo, Nebridi, bisbe d'Ègara, vull que la meva sigui una catedral majestuosa, un far que il·lumini les ànimes del fidels de totes les terres d'Ègara i representi el el poder i la bondat de Déu per sobre de tot."

Llegeix més...

Roderic

"El meu nom és Roderic i sóc l'hereu de l'home més influent i poderós de Terracia, la terra que els nostres senyors de Còrdova anomenen Tarra’ha. El meu pare és recaptador d'impostos i extorsiona el poble dia i nit sense compassió. Som musulmans i “baladins”, la família es va convertir a l'Islam en temps del meu avi."

Llegeix més...

Gal·la Placídia

"Jo, l’augusta Aèlia Gal·la Placídia, filla de l’emperador romà Teodosi, esposa d’emperador, germana d’emperador i mare d’emperador, de jove també vaig ser reina dels visigots... El rei Ataülf i jo vam tenir un fill, al que vam donar el nom del meu pare: Teodosi. Somiàvem fundar una nova monarquia per a una terra que anomenàvem Gòthia, que uniria romans, gots i hispans..."

Llegeix més...