1. Saltar al menu
  2. Saltar al contingut
  3. Saltar al peu

Olga Cabús & Joan Rovira

 

 

Olga Cabús (1970) i Joan Rovira (1962). Escriptors. Hem redactat i editat plegats diversos llibres: “Terrassa, La força d'una gran ciutat” (2010), “La Seu d'Ègara, Pedres amb ànima” (2009), “La gran festa del modernisme a Catalunya: la Fira Modernista” (2008), “La Maurina: la memòria de les persones, la història del barri” (2010)… Hem treballat també a la Televisió de Terrassa, en la posada en marxa i gestió d'un cinema municipal (Cinema Catalunya, a Terrassa), al Parc Audiovisual de Catalunya (etapa inicial) i al servei d'Imatge i Comunicació de l'Ajuntament de Terrassa, així com en la direcció i edició de la revista mensual “Visquem Terrassa” (2007-2010) i la webTV “visquemterrassa.tv”.

“Vam trobar-nos el 1991, a una agència de publicitat i comunicació en la qual vam col.laborar, i des d'aleshores hem coincidit, -amb algun parèntesi- en diverses feines vinculades amb el món editorial, el periodisme, la comunicació, el disseny gràfic i la publicitat. Després de molts dubtes i proves, fa uns anys vam decidir que seríem escriptors i que ho faríem junts: “Qui tria el camí del cor no s'equivoca mai”. I així és com hem fet el primer pas”.

“És la primera obra literària en català que escrivim i publiquem conjuntament, dintre de la col·lecció “Els llibres de Novagraf Edició”, d'àmbit terrassenc. Tenim nous projectes en marxa, en català i castellà amb temàtiques i tractaments que ja no són de caràcter local, però hem volgut començar el nostre camí amb un llibre dedicat a la la llegenda i a la història antiga de la nostra ciutat”.