1. Saltar al menu
  2. Saltar al contingut
  3. Saltar al peu

Olga Cabús & Joan Rovira

Olga Cabús (1970) i Joan Rovira (1962). Escriptors. Hem redactat i editat plegats diversos llibres: “Terrassa, La força d'una gran ciutat” (2010), “La Seu d'Ègara, Pedres amb ànima” (2009), “La gran festa del modernisme a Catalunya: la Fira Modernista” (2008), “La Maurina: la memòria de les persones, la història del barri” (2010)… Hem treballat també a la Televisió de Terrassa, en la posada en marxa i gestió d'un cinema municipal (Cinema Catalunya, a Terrassa), al Parc Audiovisual de Catalunya (etapa inicial) i al servei d'Imatge i Comunicació de l'Ajuntament de Terrassa, així com en la direcció i edició de la revista mensual “Visquem Terrassa” (2007-2010) i la webTV “visquemterrassa.tv”.

Llegeix més...

Il·lustracions de Jaume Cabús

Jaume Cabús i Cazorla

La fotografia ha marcat des de ben jove tota la seva vida. Captar i experimentar la realitat rere el visor, enquadrar l’escena de la forma precisa per despertar en l’espectador curiós el sentit d’un instant fugisser. La seva trajectòria es decanta cap a l’art de l’expressió, buscant en cada imatge moments irrepetibles i plens de significat.

Llegeix més...

Agraïments

Els autors agraïm especialment la seva col·laboració i suport en la documentació i l'edició de la novel·la a:

Per la seva gran aposta en un projecte literari innovador a Gabriel Garcia, Eduard Villar, Miquel Solé i a tot l'equip de Novagraf Edició.

Llegeix més...